viernes, 15 de febrero de 2013

Festa del Bosc, recupera el bosc! Ajuntament de Badalona


Aquest proper diumenge 17 de febrer se celebrarà a la Serralada de Marina la Festa del Bosc, un conjunt d’activitats que tenen com a objectiu central la recuperació dels arbres i la vegetació de la zona. La Festa del Bosc està organitzada per l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, amb la col•laboració de diverses entitats ciutadanes.

La plantada d’arbres començarà a les 10.30 hores i finalitzarà a les 14 hores.
El punt de trobada és a l’Àrea de Lleure de Can Ruti.
Com arribar-hi: es recomana la utilització del transport públic. En concret les línies d’autobús que es poden agafar són les B19, B24, B26 i B27.

Amb aquesta activitat, a poc a poc, es comencen a veure arbres que creixen de nou en espais que havien estat malmesos pels incendis. En l’edició d’aquest any s’espera plantar aproximadament 1.800 arbres i arbustos. Es tracta bàsicament de pins i alzines però també hi haurà roures i saücs.

També es vol aprofitar aquesta activitat per donar l’oportunitat a les famílies de passar un matí en contacte amb la natura de forma molt activa, tant plantant arbres com realitzant activitats de tipus més lúdic.

Per a la gent que assisteixi a la festa, al berenador s’oferirà un esmorzar a un preu especial de 3 €.

Per altra banda també hi participaran altres entitats de la ciutat que de forma altruista organitzaran algunes activitats. És el cas del Club Arquers Badalona, amb un taller de tir amb arc; el Club de Bitlles Badalona, amb un taller de joc de bitlles catalanes; i el Centre Excursionista de Badalona, amb l’activitat del rocòdrom.

També es comptarà amb la participació del Cos d’Agents Rurals, del Consorci del Parc de la Serralada de Marina, els Voluntaris Badalona, el Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Més informació a:
http://badalona.cat/portalWeb/badalona.portal?_nfpb=true&_pageLabel=contingut_estatic&dCollectionID=2398#wlp_contingut_estatic

No hay comentarios:

Publicar un comentario