viernes, 7 de diciembre de 2012

el Nan Casteller. A new game. An old tradition. A Lenoarmi el 22 de Desembre!






Taller del Nan Casteller (gratuit). Vine a construir castells com els castellers de veritat!
 
Edats: a partir de 3 anys
Taller infantil de construcció de castells amb el joc de fusta el Nan Casteller Joc infantil de construcció de peces de fusta natural per explorar la creativitat, la imaginació i la destresa.

Hora: El 22 de desembre del 2012, a les 11:00h
Lloc: Lenoarmi (C/ Doctor Roux, 19-21)
Preu: Gratuit

Més informació sobre el Nan Casteller.

Un nou joc de construcció de fusta que et permet replicar els models reals dels castells que existeixen. És un joc produït íntegrament a Catalunya en un centre especial de treball de gent amb discapacitat mental i a més té un projecte ambiental molt interessant al darrera per la recuperació dels boscos catalans. El projecte el formem 6 dones del camp de Tarragona entre 30 i 40 anys i ens van donar el premi empren en femení de creació d’empreses per a dones el passat mes d’octubre.

Joc de construcció de peces de fusta natural per explorar la creativitat, la imaginació i la destresa. Conjunt de 40 peces de fusta de qualitat tallades amb una forma original que ofereix la possibilitat de construir models reals de castells.

Peces: 37 castellers de 6,0 x 4,1 x 1,9 cm, 2 acotxadors de 1,7 x 3,8 x 1,9 cm i 1 enxaneta de 4,9 x 2,8x x 1,9 cm.
Capsa: capsa de cartró amb nansa de roba de 24 x 14,5 x 9 cm
Edat recomanada:  de 3 a 99 anys

Pvp 39.95€


El “Nan Casteller” és un joc de construcció que es caracteritza per l’estabilitat i els angles rectes de les seves peces. Aquestes dues característiques permeten als més petits endinsar-se en les tècniques d’apilar-los i encaixar-los per obtenir estructures i escenaris diversos fomentant així la seva imaginació.

A la vegada, però, el “Nan Casteller” ofereix un repte diferent i especial per als més grans. El “Nan Casteller” et proposa l’estimulant objectiu de construir castells de diferents alçades i complexitats basats en models reals que es construeixen en l’actualitat.


Hi ha un lloc on homes i dones construeixen torres humanes de fins a 10 pisos d’alçada utilitzant només els seus cossos, el seu esforç i la seva il·lusió. Els Castells són Patrimoni Cultural Intangible reconeguts per l’UNESCO des de l’any 2010 i formen part de la identitat i la cultura catalana, transmesa de generació en generació. De fet, dos-cents anys d’història s’amaguen darrera d’aquesta tradició, i ara pertanyen al món.
La construcció de Castells és complexa i moltes vegades difícil d’entendre pels que no hi estan avesats. El “Nan Casteller” trasllada aquesta complexitat al món de la joguina, oferint la possibilitat de recrear models reals de castells i ajudant-nos a entendre, aprendre i estimar una mica més aquesta llarga tradició.

Venda a botigues especialitazades i al web
www.elnan.cat i també al seu facebook https://www.facebook.com/ElNanCasteller

No hay comentarios:

Publicar un comentario