lunes, 24 de octubre de 2016

Cicle de xerrades sobre psicologia infantil per a mares i pares.


Nadal i Reis: 
com gestionar les Joguines i els jocs.


S’acosten les festes de Nadal, la cita de l’any per excel·lència per a regalar joguines i jocs. La nostra societat ens impulsa al consumisme, però els nens gaudeixen de l’allau de regals que reben? Pensem que la quantitat de regals ha de ser proporcional a l’estimació que tenim pels nostres fills. Sovint, però ens oblidem que és més important l’acte de jugar que les joguines en sí mateixes.
Com gestionar-les, com organitzar-les, com jugar amb el nen/a..., són algunes de les qüestions que plantejarem i debatrem en la segona xerrada psicològica per a mares i pares a Lenoarmi. 

Esteu preparats per a recuperar el nen que porteu a dins?
“Una bona joguina és aquella que sense ser res pot ser-ho tot” (Francesco Tonucci).

Espai d’intercanvi per als pares que realitzen la increïble tasca, no remunerada però satisfactòria, d’educar amb il·lusió.


Imparteix: Dra. Laia García
Psicòloga col·legiada 13511
Psicoterapeuta i Neuropsicòloga
Psicòleg General Sanitari

Data: 10 de novembre de 2016
Hora: 19.00h
Preu: 20€ (pot assistir la parella)
Lloc: Lenoarmi (carrer Doctor Roux 19-21)
***la plaça es reserva quan es realitza el pagament***

Navidades y Reyes: cómo gestionar los Juguetes y los juegos.


Se acercan las fiestas navideñas, la cita del año por excelencia para regalar juguetes y juegos. Nuestra Sociedad nos impulsa al consumismo, pero los niños disfrutan del alud de regalos que reciben? Pensamos que la cantidad de regalos debe ser proporcional a la estima que tenemos por nuestros hijos. A menudo, nos olvidamos que es más importante el acto de jugar que los juguetes en sí mismos.
Cómo gestionarlos, cómo organizarlos, cómo jugar con el niño/a..., son algunas de les cuestiones que plantearemos y debatiremos en la segunda charla psicológica para madres y padres en Lenoarmi.

Estáis preparados para recuperar al niño que lleváis dentro?
“Un buen juguete es aquel que sin ser nada puede serlo todo” (Francesco Tonucci).

Espacio de intercambio para los padres que realizan la increíble tarea, no remunerada pero satisfactoria, de educar con ilusión.

No hay comentarios:

Publicar un comentario