martes, 3 de julio de 2012

Concurs mon marcel - Lenoarmi, guanya una roba nounat!







Voleu guanyar un conjunt de nounat per el vostre nadó de mon marcel??? ara teniu l'oportunitat!!!!


Lenoarmi vol presentar mon marcel a tots aquells que encara no coneixen aquesta marca de roba infantil que neix a Barcelona sota l'influencia del mediterrani i de la provença francesa, per vestir als més petits des-de el seu primer dia fins als 4 anys. la seva dissenyadora es Yolanda León, amb el tricot com a protagonista, mon marcel es mou en línies senzilles però riques, sòbries i amb personalitat, per aconseguir un resultat final minimalista, elegant, còmode, amb estil i caràcter. mon marcel treballa sota el segell de comerç just. Estem segurs que us agrada o us agradarà molt.

Mon marcel i Lenoarmi han decidit fer activitats conjuntes, ja que les dues empreses treballen principalment amb nens, amb la intenció de oferir-vos activitats diferents, lúdiques i divertides! Així que començarem amb un concurs que inicialment va dirigit a totes aquelles dones i homes que seran mares o pares en breu o que ho acaben de ser, ja que regalarem un con junt moníssim de mon marcel de nounat!!! Esperem que us agradi la nostra iniciativa.

Bases del concurs:
- Les dates del concurs seran: del 2 al 15 de juliol de 2012.
- Només estarà disponible per persones que visquin al territori català (per un tema de situació geogràfica de Lenoarmi).

Es pot participar en el concurs d'una manera molt fàcil:

1. Fer-se fan del facebook de mon marcel i de Lenoarmi. Per participar:
http://goo.gl/HS89c
2. Mirar els 4 looks de mon marcel de la Col•lecció de new born (nounat) d'aquest àlbum/concurs i escollir el tu favorit, fent click en "me gusta" i deixant un comentari de porque es el que més t'agrada.
3. De cara a atorgar el premi, es valorarà el tipus de comentaris.Premi: El premi consistirà en un conjunt de la col•lecció new born de mon marcel (nounat).

Entre el 17 i 18 de juliol la dissenyadora de mon marcel escollirà la/el guanyadora/or del concurs i el farem public a través del blog i facebook de Lenoarmi i mon marcel. El lliurament del premi es farà a les instal•lacions de Leonarmi, amb visita del centre i lliurament del premi.


Per cert, us deixem la adreça del facebook de Lenoarmi/mon marcel: www.facebook.com/monmarcel


No hay comentarios:

Publicar un comentario