viernes, 28 de octubre de 2016

Torna el Massatge a l'aigua

SALVATORE OCEANO a Lenoarmi

Salvatore, format en Aguahara i Janzu a Mèxic i Índia serà el nostre guia en aquestes sessions pensades per a nens i adults.

Aguahara és una tècnica contemporània inspirada en 3 pilars: Teràpies aquàtiques nascudes donin Estats Units, Shiatsu i Relaxació Zen.

En cada sessió es combinen la relaxació profunda, l'estirament i la meditació en moviment dins de l'aigua, gràcies a la ingravitació que proporciona aquest mitjà. D'aquesta forma s'aconsegueix l'alliberament dels músculs i de les articulacions, generant la llibertat de moviments i el fluir de l'energia.

Ser mogut en l'aigua és una invitació a tornar al ventre matern i així,sanar-nos mitjançant l'experimentació del nostre nen interior en contacte amb l'aigua. Venim d'aquest element, forma part del nostre cos i de tota la vida sobre la terra.

Aguahara dóna pau interior i un major nivell de consciència.

Sessions per a adults i també per a nens a partir de 6 anys. 



Igual que en les altres ocasions, la piscina està reservada per a cadascun de vosaltres en particular, és a dir, el lloc és privat, únicament estareu el terapeuta i tu. 

Els interessats enviar-me un correu a alba.kukaslopez@gmail.com o un missatge de WhatsApp al 610938937 amb les vostres preferències horàries de les possibilitats següents:







Preu: 60€
Dates: Dissabte 05 i diumenge 06 de novembre 2016.
Què necessito portar? Vestit de bany, sabatilles de bany i tovallola.
Lloc: Piscina de Lenoarmi. Carrer Doctor Roux 19-21, baixos.






********************



SALVATORE OCEANO en Lenoarmi 


Salvatore, formado en Aguahara y Janzu en México e India será nuestro facilitador en estas sesiones pensadas para niños y adultos. 

Aguahara es una técnica contemporánea inspirada en 3 pilares: Terapias acuáticas nacidas den Estados Unidos, Shiatsu y Relajación Zen. 

En cada sesión se combinan la relajación profunda, el estiramiento y la meditación en movimiento dentro del agua, gracias a la ingravidez que proporciona este medio. De esta forma se consigue la liberación de los músculos y de las articulaciones, generando la libertad de movimientos y el fluir de la energía. 

Ser movido en el agua es una invitación a volver al vientre materno y así,sanarnos mediante la experimentación de nuestro niño interior en contacto con el agua. Venimos de este elemento, forma parte de nuestro cuerpo y de toda la vida sobre la tierra. 

Aguahara da paz interior y un mayor nivel de consciencia. 

Sesiones para adultos y también para niños a partir de 6 años. 



Igual que en las otras ocasiones, la piscina está reservada para cada uno de vosotros en particular, es decir, el lugar es privado, únicamente estaréis el terapeuta y tu. 
Los interesados enviarme un correo a alba.kukaslopez@gmail.com o un mensaje de WhatsApp al 610938937 con vuestras preferencias horarias de las posibilidades siguientes:


Precio: 60€
Fechas: Sábado 05 y domingo 06 de noviembre 2016.
¿Qué necesito traer? Bañador, zapatillas de baño y toalla.
Lugar: Piscina de Lenoarmi. Calle Doctor Roux 19-21, bajos.




No hay comentarios:

Publicar un comentario